Headhunters & Executive Search firms at Lintberg

Below you will find an overview of headhunters that are part of the Lintberg network. Each listing contains information about the executive search firm and the € 100k+ positions they publish on Lintberg.

Are you a headhunter or working at an executive search firm? Get started with Lintberg to publish your senior positions for free and to be included in this listing!

& Female Capital

& Female Capital

& Female Capital is een executive search bureau met een exclusieve focus op het plaatsen van vrouwen in (eind)verantwoordelijke functies. & Female Capital werkt voor opdrachtgevers uit diverse branches.

View 4 position(s) of & Female Capital that are currently published at Lintberg.

& Female Capital has published 6 position(s) at Lintberg.

227 Media

227 Media

227 Media is hét bureau in Executive Search, Recruitment en Interim Management voor Media-, Content- en Entertainment-bedrijven. Wij richten ons vooral op executive functies en professionals voor middle management niveau. Wij spreken uw taal en wij begrijpen wat een modern (media)bedrijf nodig heeft in een wereld waar digitaal dominant is. 

227 Media has published 23 position(s) at Lintberg.

Aardoom & De Jong

Aardoom & De Jong

Aardoom en de Jong is de specialist voor werving en selectie van vacatures voor management, (financieel) specialisten, beleidsmakers en directieleden in de publieke sector. Door het verbinden van de meest geschikte personen aan functies en organisaties draagt Aardoom & de Jong bij aan het verwezenlijken van de sociale taak die kenmerkend is hiervoor. Het doelmatig opbouwen van specifieke kennis van zowel kandidaten als organisaties stelt Aardoom & de Jong in staat te komen tot succesvolle selectieprocedures en plaatsingen.

Aardoom & De Jong has published 14 position(s) at Lintberg.

Agium Finance & Control

Agium Finance & Control

Be the change. Agium is de partner die verder gaat dan financiële detachering en helpt je om al je ambities te realiseren. Wij begrijpen dat het een uitdaging is om een toekomstbestendige organisatie te creëren in een continu veranderende markt, waarbij je finance & control processen structureel moeten worden verbeterd. Voor ieder vraagstuk levert Agium de juiste deskundigheid op vlak van consultancy, W&S en detachering uit een tribe van 180 betrokken specialisten.

Agium Finance & Control has published 1 position(s) at Lintberg.

AIM

AIM

Aeternus Interim Management (AIM) is de businesspartner op het gebied van executive search en waardevermeerdering binnen bedrijven. Onze (interim) professionals zetten zich in voor de vraagstukken en uitdagingen van onze opdrachtgevers op strategisch, finance, commercieel, IT en HR vlak. Wij zijn van mening dat elke bijdrage die wij leveren aan onze klanten moet toevoegen aan de waarde van het bedrijf.

AIM has published 3 position(s) at Lintberg.

AIM4

AIM4

AIM4 is een netwerkorganisatie die vraag en aanbod verbindt voor interim en vaste functies op tactisch/strategisch niveau. En we verzorgen coaching & development trajecten op het gebied van persoonlijk leiderschap. AIM4 werkt anders. Uit overtuiging dat onze netwerkaanpak beter is. Persoonlijker en sneller. We kennen de mensen in ons netwerk, weten wie bij welke opdracht past en hebben gevoel voor de ‘klik’.

AIM4 has published 1 position(s) at Lintberg.

AKOS

AKOS

Als werktuigbouwkundig ingenieursbureau is AKOS al sinds 1969 een gedegen partner voor de industrie. Door de unieke combinatie van ons ingenieursbureau met een gespecialiseerde recruitmentservice kunnen wij snel en flexibel inspelen op de groeiende vraag naar hoogwaardige technische kennis en capaciteit.

AKOS has published 1 position(s) at Lintberg.

AKOS

AKOS

Als werktuigbouwkundig ingenieursbureau is AKOS al sinds 1969 een gedegen partner voor de industrie. Door de unieke combinatie van ons ingenieursbureau met een gespecialiseerde recruitmentservice kunnen wij snel en flexibel inspelen op de groeiende vraag naar hoogwaardige technische kennis en capaciteit.

AKOS has published 1 position(s) at Lintberg.

Alterim

Alterim

Alterim is specialist in het oplossen van een brede range aan bezettingsvraagstukken binnen het vakgebied van Finance & Control, respectievelijk Audit. Onze oplossingen variëren van Recruitment, Interim Management, Parttime Controlling en Audit Potentials tot een Flexibele Audit Pool. Intensief betrokken bij diverse F&C netwerken en actief op het gebied van vooraanstaande onderzoeken en publicaties.

Alterim has published 46 position(s) at Lintberg.

Altum Consulting

Altum Consulting

Established April 2013; we have over 35 years’ International search experience across interim & permanent assignments. As an innovative mid to senior search and interim management organisation, we focus on partnering with executive leadership teams to provide finance and business transformation specialists. 

Altum Consulting has published 2 position(s) at Lintberg.

Apros Werving & Selectie

Apros Werving & Selectie

Apros Werving & Selectie is gespecialiseerd in de bemiddeling van kandidaten voor senior Sales- en Management functies in de facilitaire branche. Wij verzorgen voor vele bedrijven in de commerciele facilitaire dienstverlening Executive Search en W&S opdrachten en hebben een goed netwerk van kandidaten en bedrijven voor Sales, Management- en Directie posities.

View 1 position(s) of Apros Werving & Selectie that are currently published at Lintberg.

Apros Werving & Selectie has published 5 position(s) at Lintberg.

Attentix

Attentix

Als werving en selectie bureau voor de transport en logistiekbranche helpen wij graag met het vinden van de juiste kandidaten. Voor onze opdrachtgevers en kandidaten vindt Attentix de juiste match.

Attentix has published 1 position(s) at Lintberg.

Avident

Avident

Avident is gespecialiseerd in leiderschapsoplossingen op Senior Managementniveau (Bestuurders, Directeuren, Managers en Raden van toezicht) voor profit en non-profit organisaties.

Avident has published 6 position(s) at Lintberg.

Avon Arrow

Avon Arrow

Avon Arrow heeft ruim twintig jaar ervaring in retained executive search. Iedere Avon Arrow consultant biedt persoonlijke, unieke ervaring en een grootschalig netwerk binnen een specifieke sector of industrie. Zowel in de Benelux markt als in de rest van de wereld, Avon Arrow levert maatwerk in executive search.

Avon Arrow has published 2 position(s) at Lintberg.

BAPAS

BAPAS

Met bijna 20 jaar ervaring in Werving & Selectie heeft BAPAS voor elke klantbehoefte een passende oplossing. Gemakshalve plaatsen we ze binnen 3 categorieën, variërend van full Werving & Selectie van topkan-didaten voor kritische posities, tot detachering van interim personeel en budgetvriende-lijke search en preselectie van kandidaten bij wie u zelf de eindselectie uitvoert.

BAPAS has published 2 position(s) at Lintberg.

Beste Mensen

Beste Mensen

Beste Mensen ondersteunt organisaties bij het realiseren van hun ambities en doelstellingen. Dat doen we door een breed palet van oplossingen. Daarbij zetten wij de beste mensen in. Dat kan voor tijdelijk zijn, maar ook voor vast. Wij streven daarbij voortdurend naar de ideale match tussen mensen en uw organisatie. Bij Beste Mensen staan dus de mensen in een organisatie centraal. Zij maken het daadwerkelijke verschil!

Beste Mensen has published 4 position(s) at Lintberg.

Blooming Hill

Blooming Hill

Blooming Hill is een executive search en interim management bureau gespecialiseerd in het bemiddelen van financiële professionals op management- en directieniveau. Onze specifieke "finance" focus in combinatie met onze betrokkenheid, inhoudelijke kennis en ons netwerk zorgt voor een optimale match tussen kandidaat en werkgever. 

Blooming Hill has published 50 position(s) at Lintberg.

Boer & Croon

Boer & Croon

Boer & Croon is hét managementbureau dat de mens centraal zet in al haar oplossingen. Dat doen we door middel van hechte netwerken, ontwikkelprogramma’s en samenwerking. Wij geloven in de kracht van verbinding, continu leren en altijd nieuwsgierig blijven.

Boer & Croon has published 5 position(s) at Lintberg.

Boyden

Boyden

Boyden is recognized as one of world’s premiere leadership solutions and talent advisory firms. We work with globally-oriented, growth, and emerging organisations providing executive search, interim management, and leadership consulting services, committed to collaborating with clients to discover the right leadership solutions that enable them to meet their business objectives. The Right Leadership. Worldwise.

Boyden has published 10 position(s) at Lintberg.

Breukhoven Jung

Breukhoven Jung

Wij houden er van om mensen bij elkaar te brengen. Op een manier die duidelijk is voor alle betrokkenen en zoden aan de dijk zet, zonder onnodig lange procedures. Breukhoven Jung heeft een platte organisatiestructuur met zeer korte communicatielijnen. 

Breukhoven Jung has published 19 position(s) at Lintberg.

Bridgewell

Bridgewell

Bridgewell is een boutique search en interim organisatie, opgericht in 2005 en in 2016 uitgeroepen tot een van de beste executive search bureaus van Nederland door Management Team. Wij helpen onze klanten bij het aantrekken van executives en professionals in de top van de arbeidsmarkt in de expertisegebieden Finance en Data Analytics. Vanaf tweede carriere stap tot en met Directie niveau. Met kantoren in Amsterdam en Eindhoven zijn wij altijd dichtbij.

View 1 position(s) of Bridgewell that are currently published at Lintberg.

Bridgewell has published 9 position(s) at Lintberg.

Building Careers

Building Careers

BuildingCareers zoekt én vindt sinds 2000 de juiste ingenieurs voor engineering-, productie-, maintenance, en managementfuncties binnen diverse industrieën zoals chemie, farmacie, staal, olie & gas en de maakindustrie.

Building Careers has published 1 position(s) at Lintberg.

Bureau Janssen

Bureau Janssen

Bureau Janssen was founded in august 2014 by Jan Janssen and focusses on the need of organizations to get in contact with the best matching recruits for their openings. At the same time Bureau Janssen is concerned with talented professionals selecting their best future career steps.

View 1 position(s) of Bureau Janssen that are currently published at Lintberg.

Bureau Janssen has published 8 position(s) at Lintberg.

Buro

Buro

Buro bemiddelt hoger opgeleide kandidaten binnen het vakgebied Finance. Onze dienstverlening richt zich binnen dit vakgebied op vacatures op junior-, medior- en seniorniveau. Dit zijn professionals met enkele jaren werkervaring tot aan (senior) management- en directieposities. We richten ons hierbij zowel op het invullen van vaste functies door middel van werving & selectie als op het aandragen van interim-oplossingen voor tijdelijke opdrachten.

View 2 position(s) of Buro that are currently published at Lintberg.

Buro has published 4 position(s) at Lintberg.

Capita Selecta

Capita Selecta

Al meer dan 25 jaar is Capita Selecta voor opdrachtgevers en kandidaten een vaste waarde. Als Executive Search professionals hebben wij door de jaren heen bewezen als geen ander in staat te zijn om bedrijven en organisaties te ondersteunen bij de instroom, ontwikkeling en doorstroom van senior managers, directeuren en commissarissen. Wij doen dit met respect en met een scherp oog voor de bedrijfsmatige, organisatorische, maatschappelijke en culturele context.

Capita Selecta has published 7 position(s) at Lintberg.

Chemploy

Chemploy

Het is onze Passie: Verbinden van professionals en organisaties in de chemie, materialen, food en life sciences. Het creëren van chemie tussen mensen is wat ons drijft. Gelegen in het hart van de chemie en life sciences van Europa gebruiken wij onze technisch inhoudelijke achtergrond in de chemie & materialen voor het vervullen van posities bij onze opdrachtgevers.

Chemploy has published 1 position(s) at Lintberg.

Corsten & Corsten

Corsten & Corsten

Corsten & Corsten is een bureau voor executive search, interim-management en mobiliteit. Wij ondersteunen en begeleiden organisaties op gedurfde en energieke wijze bij de invulling van sleutelposities. Corsten & Corsten wordt gevormd door Michiel en Wim Corsten, zoon en vader. Beiden met een sterke affiniteit met het maatschappelijk domein.

Corsten & Corsten has published 1 position(s) at Lintberg.

David Hunter & Associates

David Hunter & Associates

David Hunter, met haar oorsprong in 2003 en geleid door Edwin van Lier, is een gespecialiseerd ‘headhunt’ kantoor en huisvest meer dan 20 jaar werkervaring. David Hunter richt zich op permanente bemiddeling en interim bemiddeling van financiële- en HR-professionals.

David Hunter & Associates has published 20 position(s) at Lintberg.

Deen

Deen

Deen, opgericht in 1937, heeft ruime ervaring en expertise op het gebied van recruitment, selectie en ontwikkeling van professionals, managers & directieleden en management development vraagstukken in het hoger segment van de markt.

Deen has published 4 position(s) at Lintberg.

Delfin Executives

Delfin Executives

Delfin Executives helpt organisaties nog succesvoller te worden. Daarom werven wij kandidaten die het verschil maken. Waarbij wij een sterke focus hebben op directie, management en toezichthoudende posities in Zuid-Nederland.

View 2 position(s) of Delfin Executives that are currently published at Lintberg.

Delfin Executives has published 14 position(s) at Lintberg.

Dux Nova

Dux Nova

Dux Nova = excelleren in executive search en motiveren om anders te denken. Dux Nova is specialist in bouw, vastgoed, infra. Wij bemiddelen functiebreed en werken landelijk. Wij zijn zorgzame headhunters met maximale inzet om uw vraagstukken op te lossen. Werving en selectie / interim management / coaching en advisering van: directie, bestuurders en toezichthouders management senior specialisten en managementpotentieel

View 5 position(s) of Dux Nova that are currently published at Lintberg.

Dux Nova has published 114 position(s) at Lintberg.

Ebbinge

Ebbinge

Ebbinge kent, verbindt en ontwikkelt de leiders van de toekomst Executive Search, Interim Management, Leergangen en Leadership Development

Ebbinge has published 2 position(s) at Lintberg.

Employment Services

Employment Services

Ruim 40 jaar bewijst Employment Services dat kwaliteit zich vertaalt in duurzame relaties, met zowel kandidaten als opdrachtgevers. In de afgelopen decennia heeft ons bureau verschillende ontwikkelingen doorgemaakt, waarbij persoonlijk contact, inhoudelijk advies en resultaatgerichtheid altijd de pijlers zijn gebleven.  Vanuit onze persoonlijke achtergrond en ervaring hebben we met name een sterk netwerk en expertise binnen de gebieden Marketing & Sales, Finance, Management en Operations.

Employment Services has published 5 position(s) at Lintberg.

ExcellentMatch

ExcellentMatch

Ruimschootse ervaring in werving & selectie, executive search, detachering en projectmanagement Het creëren van de juiste match tussen de kwaliteiten en ambities van de persoon en de behoefte van de organisatie. Daar focussen wij op. Met ExcellentMatch als het verbindende element. Onze werkwijze kenmerkt zich door persoonlijke betrokkenheid, daadkracht, heldere communicatie, samenwerking en deskundigheid. We streven hierbij naar een relatie van lange duur die continuïteit oplevert voor u en groei voor de kandidaat.

ExcellentMatch has published 1 position(s) at Lintberg.

Finest People

Finest People

Finest People bemiddelt online sales en online marketing specialisten in Amsterdam en omgeving. Elke consultant binnen Finest People heeft een eigen specialisme. Door deze werkwijze en onze lokale focus weten wij ècht wat er in deze markt speelt. Wij zorgen dat werkgevers en werknemers met de juiste ervaring, kwaliteit en ambities bij elkaar komen.

View 4 position(s) of Finest People that are currently published at Lintberg.

Finest People has published 19 position(s) at Lintberg.

Frazer Jones

Frazer Jones

Frazer Jones bediend sinds 2008 de regio Benelux en heeft altijd kunnen bouwen op het bestaande netwerk. Met de nieuwe vestiging in Amsterdam in 2017 kan het team dit netwerk verder uit gaan breiden. We zijn de wereldwijd de leider op het gebied van specialistische HR-werving, selectie en consultancy met een netwerk van meer dan 11 internationale kantoren. Ons team in de BeNeLux richt zich met name op de financiële dienstverlening, zakelijke dienstverlening en commerciële – en industriële sectoren.

Frazer Jones has published 1 position(s) at Lintberg.

Glasford International Benelux

Glasford International Benelux

Glasford International Netherlands headquarters are located in Amsterdam, but our team works from several offices throughout the country to be close to clients and candidates. Established since 1996, we have a solid and experienced team with two Lead Consultants and multiple Executive Search Consultants with specific industry expertise. Our services include: Executive Search, Direct Search, Competition Search and Full Leadership Assessments.  

Glasford International Benelux has published 9 position(s) at Lintberg.

Green Career Consult

Green Career Consult

Green Career Consult is een bureau voor: Recruitment, Executive search en Loopbaan coaching in de Agri, Food en Groene Ruimte. Gespecialiseerd in Agri business vacatures.

Green Career Consult has published 6 position(s) at Lintberg.

Groen Search | Coaching

Groen Search | Coaching

Groen Search|Coaching is niet alleen al jaren succesvol in het maken van de juiste fit tussen de kandidaat en de cultuur van de opdrachtgever maar ook in het coachen van kandidaten zodat zij bewust en effectief een vervolgkeuze kunnen maken. Onze kracht is de bundeling van ervaring, kennis van verschillende marktsectoren, oprechte interesse in mensen en plezier in het vak! Al meer dan 20 jaar is Groen Search|Coaching actief in het invullen van diverse opdrachten in verschillende marktsegmenten en het coachen en adviseren van kandidaten.

Groen Search | Coaching has published 8 position(s) at Lintberg.

Group020

Group020

GROUP020 “the executives network” richt zich op executive recruitment en bestaat uit een enthousiast en professioneel team. Wij zoeken naar de beste “match” tussen kandidaten en opdrachtgevers en werken daarvoor samen met een uitgebreid netwerk van Partners. Onze Partners zijn werkzaam in senior posities in het bedrijfsleven. Onze expertise is daardoor in veel branches bruikbaar en dit kenmerkt zich in onze benadering, namelijk “executives for executives”

Group020 has published 1 position(s) at Lintberg.

HAYS

HAYS

Bij Hays geloven we dat de juiste persoon een organisatie kan transformeren. De juiste baan geeft aan de andere kant veel energie en zorgt ervoor dat u elke dag met voldoening naar huis gaat. Als één van de grootste recruitment specialisten wereldwijd plaatsen wij gekwalificeerde kandidaten in vaste, tijdelijke, interim of contracting jobs.   

View 6 position(s) of HAYS that are currently published at Lintberg.

HAYS has published 198 position(s) at Lintberg.

HNR - Het Nieuwe Recruitment

HNR - Het Nieuwe Recruitment

De belangrijkste drijfveer van Het Nieuwe Recruitment is om zichtbaar te maken wie iemand is en daaraan gekoppeld wie onze opdrachtgever zoekt en zodoende vraag en aanbod bij elkaar te brengen. Veelal op onorthodoxe wijze met energie, passie en creativiteit.  Wij werken voor marktleiders, autoriteiten en gepassioneerde familiebedrijven die zich kunnen vinden in onze missie, onze drijfveer onderstrepen en het lef hebben ons in te schakelen voor het (gehele) recruitment. Lef? Ja lef om vaste tradities en “zekerheden” los te laten. 

HNR - Het Nieuwe Recruitment has published 2 position(s) at Lintberg.

Hoek Consultants

Hoek Consultants

Hoek Consultants aanvaardt en vervult sinds 1983 executive search opdrachten voor toonaangevende organisaties (variërend in grootte) die op zoek zijn naar de beste kandidaten in het topsegment. Wat onze opdrachtgevers met elkaar gemeen hebben is veelal een leidende positie in hun branche of discipline. Vaak hebben zij een continue behoefte aan talent voor sleutelfuncties. Alle management disciplines komen aan bod: algemeen, commercieel, techniek, human resources, financieel en operationeel.

Hoek Consultants has published 2 position(s) at Lintberg.

Huddle Recruitment

Huddle Recruitment

Huddle Recruitment & Executive Search is an executive search agency for senior professionals and management positions in the industrial, petrochemical, marine/offshore and construction/infrastructure sectors. 

View 4 position(s) of Huddle Recruitment that are currently published at Lintberg.

Huddle Recruitment has published 4 position(s) at Lintberg.

Human Investment Management

Human Investment Management

Human Investment Management is een gespecialiseerd executive search bureau. Wij helpen bedrijven met het vinden van de beste Finance en Risk professionals op vaste en interim basis. Wij vinden kandidaten die jouw bedrijf in beweging zetten. Die anders kijken, flexibel en slagvaardig zijn en weten wat er speelt in de wereld en in hun vakgebied.

View 1 position(s) of Human Investment Management that are currently published at Lintberg.

Human Investment Management has published 16 position(s) at Lintberg.

Independent Recruiters

Independent Recruiters

Independent Recruiters is the recruitment business partner for staff positions in Finance, ICT, Sales & Marketing, Retail, Recruitment and HRM. We recruit professionals and managers of professionals all over the Netherlands. Together with our other labels; Independent Engineering, Independent Hospitality, Independent Facility, Independent Professionals, Independent Public and Independent Ability we have found new opportunities for hundreds of people since 2003.

Independent Recruiters has published 34 position(s) at Lintberg.

Interexcellent

Interexcellent

InterExcellent selecteert voor haar opdrachtgevers directeuren en managers, zowel tijdelijk (interim) als voor dienstverband. Het bureau heeft ruim 30 jaar ervaring en een groot en breed netwerk van zorgvuldig voorgeselecteerde (interim) managers en directeuren.

Interexcellent has published 1 position(s) at Lintberg.

InterRecruitment

InterRecruitment

InterRecruitment is een internationaal opererend werving & selectie bureau alle voor functies binnen de IT, met een specialisatie op commerciële en consultancy posities. InterRecruitment is opgericht in 1984 en speelt sindsdien een leidende rol op recruitment gebied.

InterRecruitment has published 22 position(s) at Lintberg.

ISA Group

ISA Group

ISA GROUP is een netwerk organisatie van financial professionals (members). Wij geloven in de kracht van een netwerk van professionals die in zichzelf en anderen investeren, zij zijn namelijk succesvoller. Dat betekent dat u altijd kan beschikken over de beste professionals voor uw vraagstukken. Wij leveren Interim | Werving en Selectie | Consultancy | Talentmanagement dienstverlening aan opdrachtgevers door heel Nederland, in zowel profit en non-profit organisaties.

View 1 position(s) of ISA Group that are currently published at Lintberg.

ISA Group has published 15 position(s) at Lintberg.

Jonathan Warner

Jonathan Warner

Al onze dienstverlening is erop gericht het bestuur van uw organisatie te versterken. Door teams en individuele bestuurders beter uit de verf te laten komen en te helpen de juiste mensen te selecteren. Wij bieden oplossingen die precies aansluiten op uw wensen en de kenmerken van uw organisatie.

Jonathan Warner has published 2 position(s) at Lintberg.

Jurczik DeBlauw

Jurczik DeBlauw

Jurczik DeBlauw is een executive search en interim management bureau voor topfuncties in de industrie, energie en technologie sector. Zowel voor vaste als interim-aanstellingen. Nationaal als internationaal. Wij bemiddelen professionals op senior, management en directieniveau voor uiteenlopende organisaties. Denk hierbij aan multinationals of overheidsinstellingen. Maar ook familiebedrijven en start-ups helpen wij bij het invullen van hun vacatures.

View 4 position(s) of Jurczik DeBlauw that are currently published at Lintberg.

Jurczik DeBlauw has published 52 position(s) at Lintberg.

Kienbaum

Kienbaum

Wij zijn een Duits, innovatief familiebedrijf met 32 kantoren in 18 landen. In de ruim 20 jaar dat Kienbaum actief is op de Nederlandse markt, hebben we langlopende samenwerkingsverbanden opgebouwd met small tot large-sized multinationals, familiebedrijven, Venture Capital/Private Equity (VC/PE) en digitale start-ups.   Wij werken toegewijd aan het succes van uzelf en uw organisatie, voortbouwend op vertrouwensrelaties en ondersteund door onze internationale expertisenetwerken.  

Kienbaum has published 179 position(s) at Lintberg.

kWh People

kWh People

kWh People is hét bureau in de wereld van Energie, Klimaat en Duurzaamheid voor functies op HBO/WO niveau.  kWh People is een full-service bureau: Executive Search, Recruitment, Interim Professionals 

View 1 position(s) of kWh People that are currently published at Lintberg.

kWh People has published 10 position(s) at Lintberg.

Leeuwendaal

Leeuwendaal

Leeuwendaal optimaliseert organisaties en mobiliseert mensen. Bij Leeuwendaal werken hoogopgeleide adviseurs uit tal van disciplines. Een hoge graad van senioriteit staat garant voor een schat aan kennis en ervaring in het publieke domein. We mogen ons met recht rekenen tot de toonaangevende adviesbureaus voor de overheid, het onderwijs en de zorg.

Leeuwendaal has published 2 position(s) at Lintberg.

Lefit

Lefit

Lefit is in 2009 opgericht en gevestigd in het Rijksmonument de 3 Hoefijzers in Breda. Team Lefit bemiddelt in vaste en tijdelijke functies op HBO/WO niveau in de vakgebieden ICT, Sales & (online)marketing en HR.

Lefit has published 5 position(s) at Lintberg.

LegalMatch

LegalMatch

LegalMatch is een gespecialiseerde intermediair die zich richt op de bemiddeling van ervaren juristen (minimaal 6 jaar ervaring tot en met CLO) en advocaten (ervaren medewerkers tot en met partners), zowel voor vaste als interim posities. Opdrachten worden uitgevoerd binnen financiële instellingen, het bedrijfsleven, de (semi)overheid en de advocatuur.

LegalMatch has published 4 position(s) at Lintberg.

Lens

Lens

We vinden bij Lens best veel talent, in branches die niet direct met elkaar te maken hebben: bouw, insurance, FMCG... we voelen ons eigenlijk thuis in elk vakgebied waar mensen andere mensen nodig hebben om te slagen. En dat geldt eigenlijk... overal. Bij Lens laten we talenten opbloeien en organisaties groeien. Wij zoeken professionals die hun taken naar hun hand zetten en zichzelf laten vormen door hun wekr.  Gevestigd in Amsterdam, werft Lens voor posities op management- en expertniveau binnen de branches Healthcare & Life Sciences, Finance & Risk en NGO. Probeer Lens en ervaar wie wij vinden.

Lens has published 7 position(s) at Lintberg.

LIME Search & Connection

LIME Search & Connection

LIME Search & Connection is een gespecialiseerd search, interim management en assessment bureau in Finance, Tax en Treasury. Wij adviseren en coachen senior professionals bij de keuze naar de ideale vervolgstap in hun carrière binnen of buiten hun organisatie. Wij adviseren onze opdrachtgevers bij het aantrekken van de juiste mensen én het optimaal inrichten van hun finance organisatie.

LIME Search & Connection has published 66 position(s) at Lintberg.

Lodiers & Partners

Lodiers & Partners

Lodiers & Partners is gespecialiseerd in de bemiddeling van posities op management- en directieniveau binnen de industriële en technische sector. Wij werven en selecteren zowel voor vaste posities als op interim basis.

View 2 position(s) of Lodiers & Partners that are currently published at Lintberg.

Lodiers & Partners has published 40 position(s) at Lintberg.

Logisch Werving & Selectie

Logisch Werving & Selectie

Logisch is gespecialiseerd in het bemiddelen van hbo- en wo-professionals binnen de vakgebieden Supply Chain, Logistiek en Operations. Wij bemiddelen in zowel vaste functies (werving en selectie) als interim-opdrachten (interim-management) in heel Nederland.

Logisch Werving & Selectie has published 3 position(s) at Lintberg.

Luke Recruitment

Luke Recruitment

In de wereld van Luke begint een succesvolle match met een inspirerende ontmoeting. Natuurlijk is bij een eerste ontmoeting die klik heel belangrijk. Maar bij Luke hebben we de ervaring om verder te kijken. We garanderen opdrachtgevers aan beter talent te helpen door onze eigenwijze methodische selectie. De consultants van Luke zijn thuis in verschillende specialistische bedrijfssectoren: Agri- & Food Business, Retail, Professional Services en Technologie&ICT. 

Luke Recruitment has published 3 position(s) at Lintberg.

MASE International

MASE International

MASE International gaat over leiderschap – in de breedste zin van het woord. Het leiden van een grote organisatie of een klein onderdeel. Bij MASE International kennen en herkennen wij leiderschap, we begrijpen hoe je in uiteenlopende omgevingen leiderschap ontwikkeld en hoe je leiders optimaal laat presteren. Door onze unieke aanpak en visie vinden wij die leiders die uw organisatie tot een hoger niveau brengen. En onze Executive Search is succesvol, met meer dan 95% – langdurig – ingevulde posities! Dat komt niet alleen door de juiste selectie maar door onze aanvullende diensten zoals doorlopende assessments – ook van gehele teams-; begeleiding en doorontwikkeling van leiderschap; coaching en training.

MASE International has published 3 position(s) at Lintberg.

Mercuri Urval

Mercuri Urval

Wereldwijd actief in meer dan 50 landen is Mercuri Urval een onafhankelijke adviespartner op het gebied van Executive Search, Professional Recruitment en Talent en Leadership. Met onze 3 locaties in Nederland zijn we altijd bij u in de buurt – Amersfoort, Eindhoven en Rotterdam.

Mercuri Urval has published 114 position(s) at Lintberg.

mPloyed

mPloyed

mPloyed focust op het invullen van vaste & interim posities binnen de financial audit, operational audit, IT audit en risk management. Onze kracht zit in ons uitstekende netwerk op partner/directie niveau van gerenommeerde bedrijven. Bij mPloyed sta je, als kandidaat en professional, centraal. Jouw ambitie, persoonlijke wensen en mogelijkheden vormen de basis voor een vertrouwelijke introductie bij onze opdrachtgever(s).

mPloyed has published 32 position(s) at Lintberg.

MY Recruitment

MY Recruitment

MY Recruitment is uw specialist op het gebied van Werving & Selectie, voor hoogopgeleide professionals in de Food, Feed, Chemie en Biotech markt. Naast ons uitgebreide netwerk, maken we gebruik van direct en executive search als werkwijze. Dankzij onze uitgebreide ervaring en diepgaande marktkennis begrijpen we wat een organisatie zoekt in een kandidaat en andersom. We werven Internationaal met als hoofdmarkt de Benelux.  

MY Recruitment has published 2 position(s) at Lintberg.

Nobel Recruitment

Nobel Recruitment

At Nobel our job is to help you find that perfect, next step in your career. We have experience on the inside and as the only Dutch agency focussing on SaaS, we’re happy to connect you with one of the many befriended companies in our network.

Nobel Recruitment has published 19 position(s) at Lintberg.

Nomilk2day

Nomilk2day

Nomilk2day is een snelgroeiend en gespecialiseerd recruitment & executive search bureau in de agribusiness, food & industry. We richten ons specifiek op mid- en highlevel professionals, managers en directeuren (60-250k) op bachelor- en masterniveau met meerdere jaren succesvolle werkervaring.

Nomilk2day has published 16 position(s) at Lintberg.

Novesta

Novesta

Novesta is de betrouwbare, succesvolle, no nonsense partner bij de invulling van management- en directiefuncties in Bouw | Vastgoed.

Novesta has published 5 position(s) at Lintberg.

Ocean Recruitment

Ocean Recruitment

Ocean Recruitment is a professional recruitment company specialized in the chemical and raw materials industry. We have clients around the world. Our role in chemical job recruitment is to be a professional intermediate. Always searching for qualified candidates. Either to propose a specific present job search or for future opportunities. Within the chemical industry we focus on the following function groups: General Management, Procurement & Supply Chain, Research & Development (R&D), Sales & Marketing, Safety, Health, Environment & Quality (SHEQ).

View 3 position(s) of Ocean Recruitment that are currently published at Lintberg.

Ocean Recruitment has published 17 position(s) at Lintberg.

P&O Partner

P&O Partner

Sinds 1994 ondersteunt P&O Partner organisaties in heel Nederland bij het invullen van vaste, tijdelijke als interim P&O functies. Dit kunnen allround P&O functies zijn (van P&O adviseur tot en met directeur P&O) als ook specialistische functies, bijvoorbeeld op het terrein van arbeidsvoorwaarden, opleidingen, management development en P&O Projecten. P&O Partner staat voor kwaliteit, professionaliteit en een persoonlijke benadering.

P&O Partner has published 7 position(s) at Lintberg.

Page Executive

Page Executive

The executive search division of PageGroup, Page Executive provides a range of search, selection and talent management solutions for organisations on a permanent and interim basis. Recognised for our powerful in-house research function, speed and flexibility of response and assignment completion rates, organisations worldwide use Page Executive to secure their senior talent. Page Executive is part of PageGroup, worldwide leaders in specialist recruitment. 

Page Executive has published 172 position(s) at Lintberg.

Partners at Work

Partners at Work

Partners at Work is the executive search firm for top level positions in the financial sector. We work for banks, insurance companies, pension funds, asset managers, supervisors and their advisors. We mediate candidates for senior professional, management and board level positions.

Partners at Work has published 43 position(s) at Lintberg.

PBW Consultancy

PBW Consultancy

PBW Consultancy is een Executive search bureau met een sterke focus op kleine en middelgrote bedrijven in de Nederlandse markt. PBW werkt vanuit de gedachte dat kandidaten voor een functie niet alleen goede kennis en ervaring nodig hebben maar ook daadwerkelijk passen in de cultuur en 'setting' van een organisatie of afdeling. Wij zijn van mening dat de combinatie van beide factoren leidt tot een succesvolle 'match' tussen kandidaat en opdrachtgever!

PBW Consultancy has published 1 position(s) at Lintberg.

PPM Select

PPM Select

PPM Select is een bureau gespecialiseerd in Executive Search & Interim Solutions voor de technische sector. We zijn actief in de sectoren Machinebouw, Offshore, Scheepsbouw en Industrie. Door ons specialisme, netwerk en kennis van de markt zijn we de ideale partner bij de invulling van lastig vervulbare en complexe engineering en management functies op HBO en WO niveau. Onze consultants zijn zeer ervaren en beschikken over een groot netwerk in de technische sector. Vanuit ons kantoor in Krimpen a/d IJssel werken we landelijk.

View 2 position(s) of PPM Select that are currently published at Lintberg.

PPM Select has published 6 position(s) at Lintberg.

QTC Recruitment

QTC Recruitment

QTC Recruitment is a reliable recruitment partner, specialising in search and selection of professionals in the life sciences industry. We provide tailored services all over Europe, offering a search proposal to find specialised candidates for demanding positions in a competitive labour market. Through decades of experience in life sciences recruitment, we have developed an extensive network of leading employers and specialists in Europe. Our goal is to make both clients and candidates happy with a new job opportunity or a matching specialist through our reliable, transparent, and personal way of doing business. QTC is all about making a difference for you on Quality, Time, and Cost.

View 3 position(s) of QTC Recruitment that are currently published at Lintberg.

QTC Recruitment has published 77 position(s) at Lintberg.

Quaestus Executive Leadership

Quaestus Executive Leadership

Quaestus is gespecialiseerd in Executive Leadership en heeft een breed aanbod van diensten in Consulting, Executive Search en Leadership Development. Onze missie is het ontwikkelen van een Secure Base bij Raden van Bestuur en directie- en managementteams, met als doel het stimuleren van innovatie en exponentiële groei.

View 8 position(s) of Quaestus Executive Leadership that are currently published at Lintberg.

Quaestus Executive Leadership has published 552 position(s) at Lintberg.

R3CRUIT

R3CRUIT

R3CRUIT is ùw partner voor de werving en selectie van tijdelijk en vast hoger geschoold personeel. R3CRUIT heeft jarenlange ervaring in de arbeidsbemiddeling in de regio Zuid-Holland en kent alle relevante sectoren en bedrijven in de regio van binnen en buiten. De buitengewoon intensieve samenwerking tussen klant, kandidaat en R3CRUIT garandeert succes. 

R3CRUIT has published 5 position(s) at Lintberg.

Rialto Recruitment

Rialto Recruitment

Rialto Recruitment een nieuwe naam gekoppeld aan meer dan 15 jaar ervaring als gespecialiseerd executive search | wervings- en selectiekantoor voor hoger opgeleide technische, commerciële, management en CxO profielen.

Rialto Recruitment has published 6 position(s) at Lintberg.

RICTV

RICTV

RICTV heeft zich in de afgelopen 10 jaar uiterst succesvol gespecialiseerd in executive search opdrachten voor ICT management, sales en overige ICT-sleutelposities. 

RICTV has published 25 position(s) at Lintberg.

Rieken & Oomen

Rieken & Oomen

Rieken & Oomen bestaat sinds 1988 en heeft een uitstekende reputatie opgebouwd met werving, selectie en executive search van professionals, managers, bestuurders en toezichthouders voor organisaties in de publieke en semi-publieke sector. Dit doen we voor zowel reguliere functies als voor interimfuncties.

Rieken & Oomen has published 2 position(s) at Lintberg.

Robert Walters

Robert Walters

Robert Walters is wereldwijd een toonaangevend wervings- en selectiebureau, opgericht in 1985. Personeelsmanagers wereldwijd vertrouwen erop dat wij de beste specialisten voor hen vinden en zowel de grootste multinationals als het MKB en startups mogen wij tot onze klanten rekenen. We werven wereldwijd mensen voor vaste functies en interim-posities.

View 1 position(s) of Robert Walters that are currently published at Lintberg.

Robert Walters has published 72 position(s) at Lintberg.

Rubicon Inc.

Rubicon Inc.

Rubicon Inc brengt technologie, marketing en resources samen in een overtuigende propositie om oude denkbeelden te veranderen naar krachtige, moderne recruitment oplossingen.

Rubicon Inc. has published 1 position(s) at Lintberg.

Rvdb

Rvdb

Jaarlijks spreken we meer dan 2000 hr professionals. Over waar zij mee bezig zijn, waar ze staan en zich naar toe willen ontwikkelen.. Dat koppelen we aan onze opdrachtgevers die continu op zoek zijn naar nieuwe talenten en hr expertise. Onze klanten nodigen wij uit aan onze keukentafel. Omdat het gezellig is én omdat we zo onze kwaliteit hoog kunnen houden. We weten welke hr vraagstukken leven en door scherpte in de gesprekken aan te brengen, komen we samen tot pragmatische oplossingen.

Rvdb has published 31 position(s) at Lintberg.

Salesrecruiters

Salesrecruiters

Salesrecruiters vindt voor haar opdrachtgevers beginnende sales potentials tot ervaren Sales Directeuren. En alles wat daar tussen zit. Retail verkoop medewerkers, telesales, accountmanagers, key accountmanagers, Sales Managers. Als het maar sales is. Voor posities op directieniveau hebben we een executive sales recruitment dienstverlening waar de Partners zich mee bezig houden.

View 3 position(s) of Salesrecruiters that are currently published at Lintberg.

Salesrecruiters has published 57 position(s) at Lintberg.

SALESVIPS

SALESVIPS

SALESVIPS is specialist in de werving en selectie voor commerciële functies binnen de verkoop. Hét bureau dat uitgebreide en zorgvuldige aandacht heeft voor de specifieke kwaliteiten en eigenschappen, van zowel organisaties als kandidaten. Door het goed matchen van de kernkwaliteiten en kernwaarden, van zowel kandidaat als organisatie, zorgt SALESVIPS dat de juiste persoon in de juiste functie en werkomgeving komt. Dit doen wij voor sales vacatures in geheel Nederland!

SALESVIPS has published 2 position(s) at Lintberg.

Schaekel & Partners

Schaekel & Partners

Schaekel & Partners vindt de beste kandidaten voor vacante posities bij bedrijven en organisaties. Onze focus ligt op op het topsegment van management- en directiefuncties in Operations & ICT. Opdrachtgevers zijn zowel het MKB als beursgenoteerde ondernemingen. Invulling van een positie kan zowel op interim-basis als vast.

View 3 position(s) of Schaekel & Partners that are currently published at Lintberg.

Schaekel & Partners has published 31 position(s) at Lintberg.

Siebert & Wassink

Siebert & Wassink

Organisaties met talent versterken... Dát maakt Siebert & Wassink relevant. Met passie, plezier en professionaliteit brengen we ontwikkeling in resultaat. Het beter doen voor onze klanten, elke dag opnieuw.

Siebert & Wassink has published 4 position(s) at Lintberg.

Skout

Skout

Skout is een legal executive search bureau. Wij zijn gespecialiseerd in de bemiddeling van ervaren juristen, voor vast en interim. Wij (ver)kennen al jarenlang de markt. Hebben een sterk netwerk. Zo herkennen wij een mogelijke match. Daarbij vertrouwen wij op onze ervaring. En op onze klanten. Want vertrouwen werkt wederzijds.

Skout has published 1 position(s) at Lintberg.

Solid Executives

Solid Executives

Solid Executives is a leading executives search firm exclusively focused on the real estate sector. We offer unique career opportunities at management and board level and operate on behalf of a wide arrange of real estate companies.

View 1 position(s) of Solid Executives that are currently published at Lintberg.

Solid Recruitment

Solid Recruitment

Solid Recruitment is hét werving & selectiebureau gespecialiseerd in Vastgoedprofessionals. Opgericht in 2003 zijn wij toonaangevend in werving & selectie, detachering en executive search voor vastgoedfuncties op overwegend HBO- en academisch niveau. Als marktleider in Nederland kunnen wij putten uit een ongeëvenaard netwerk van opdrachtgevers en vastgoedprofessionals.

View 7 position(s) of Solid Recruitment that are currently published at Lintberg.

Solid Recruitment has published 63 position(s) at Lintberg.

Squad Recruitment

Squad Recruitment

Search, qualify and deliver: dit is de essentie van onze dienstverlening voor onze klanten. We leveren steeds de best mogelijke kandidaten voor commerciële- en management vacatures, nationaal en internationaal. Daarbij gaan we te werk volgens een zeer transparante werkwijze zodat onze klant steeds op de hoogte is van onze vorderingen. We maken gebruik van verschillende kanalen en werken uitsluitend pro-actief in de zoektocht naar de beste kandidaten. Onze kernwaarden zijn steeds de basis van onze dienstverlening. Werkgevers en kandidaten worden tegemoet getreden met deze kernwaarden. Integer, scherp, helder, transparant en direct.

Squad Recruitment has published 1 position(s) at Lintberg.

Staan

Staan

Mensen maken je bedrijf. Daarom zorgen we ervoor dat de juiste financials op de juiste plaatsen terecht komen. Vind de ideale (interim) job via Staan. 

Staan has published 2 position(s) at Lintberg.

Steens & Partners

Steens & Partners

Steens & Partners ondersteunt CFO's, CIO's en senior management met het bereiken van de gestelde organisatiedoelstellingen. "Strategy Implementation".  Dit doen wij door  de inzet van Freelance Finance & IT Professionals op medior t/m directieniveau voor kennis- capaciteits- en change vraagstukken.

View 4 position(s) of Steens & Partners that are currently published at Lintberg.

Steens & Partners has published 2 position(s) at Lintberg.

Talent Performance

Talent Performance

Talent Performance helpt bij het invullen van sleutelposities op strategisch en tactisch niveau in uw organisatie. Daartoe behoort ook de werving en selectie van kandidaten voor toezichthoudende functies. Wij werken voor bedrijven en instellingen in uiteenlopende branches. Voor het vinden van de juiste kandidaten wordt gebruik gemaakt van het uitgebreide netwerk en de databank waarover Talent Performance beschikt. 

Talent Performance has published 71 position(s) at Lintberg.

Teuben Recruitment

Teuben Recruitment

Wij bemiddelen hoofdzakelijk fiscalisten in Nederland, maar hebben ook regelmatig fiscale vacatures in het buitenland. We bemiddelen in fiscale vacatures op vaste- en interim basis. Teuben Tax Recruitment kent de fiscale wereld zeer goed. Wij kiezen bewust voor een Tax Recruitment specialisatie, zodat wij een grote toegevoegde waarde hebben voor onze opdrachtgevers en kandidaten.

View 1 position(s) of Teuben Recruitment that are currently published at Lintberg.

Teuben Recruitment has published 4 position(s) at Lintberg.

TFC

TFC

Welkom bij TFC. Wij vinden dat iedereen moet kunnen floreren in zijn functie. Daar hebben we onze eigen ideeën bij en een specifieke aanpak voor. We helpen je graag als je je oriënteert op een nieuwe Business of IT toppositie. Of als je een nieuwe collega zoekt op C-level, Senior management of Projectmanagement niveau.

View 1 position(s) of TFC that are currently published at Lintberg.

TFC has published 52 position(s) at Lintberg.

The Recruitment Company

The Recruitment Company

Management search in industrie, techniek en logistiek. The Recruitment Company biedt talentvolle managers een brugfunctie naar een perspectiefvolle toekomst, zowel vanuit het oogpunt van professionele ontwikkeling als vanuit ondernemingsperspectief.

View 1 position(s) of The Recruitment Company that are currently published at Lintberg.

The Recruitment Company has published 26 position(s) at Lintberg.

Thema Group

Thema Group

Thema Group specializes in recruitment of staff – at Bachelor’s level and above – for vacancies in the Life Sciences. Our extensive network encompasses laboratory technology, the pharmaceutical industry and biotechnology, medical devices and the food industry (business-to-business). We have offices in the Netherlands, Belgium and Germany.

Thema Group has published 11 position(s) at Lintberg.

Timmers van den Eijnden

Timmers van den Eijnden

Wij zijn sourcers. Wij vinden kandidaten op HBO/WO-niveau in uw industrie. Goede kandidaten die u zelf niet vindt, die passen, goed presteren en lang blijven. We zijn gespecialiseerd in sourcing en recruitment en hebben een sterk netwerk. Welke kandidaat krijgt u niet gevonden? Met 30+ jaar ervaring in werving en selectie, bieden wij sourcing- en recruitmentdiensten van hoge kwaliteit. Sinds de oprichting in 2018 bouwen wij aan ons netwerk van recruiters en sourcers, die ingezet kunnen worden voor ondersteuning aan zowel grote als kleine bedrijven.

Timmers van den Eijnden has published 1 position(s) at Lintberg.

Top of Minds

Top of Minds

Top of Minds is een Executive Search bureau met een internationaal werkveld. Onze recruitment Consultants hebben allemaal een individuele focus, van FMCG en Retail tot e-Commerce en Digital. De succesfactor van Top of Minds is storytelling: great stories attract great people.

View 16 position(s) of Top of Minds that are currently published at Lintberg.

Top of Minds has published 52 position(s) at Lintberg.

Tracks

Tracks

Tracks is hét search bureau voor directie- en MT-posities binnen familiebedrijven, dga-geleide bedrijven en PE-portfolio bedrijven in de sectoren retail, consumer goods en industrie.

Tracks has published 17 position(s) at Lintberg.

Triceps

Triceps

Triceps-consultants graven diep en bogen daarbij op brede eigen managementervaring én enorme expertise in search. Vervolgens heeft Triceps een indrukwekkend netwerk om in te zetten bij haar selectie. Hier betalen senioriteit en zorgvuldig bouwen aan een netwerk zich uit. Zoeken wordt vinden en daar houdt het niet op. Ook de inwerkperiode begeleiden wij intensief. 

View 2 position(s) of Triceps that are currently published at Lintberg.

Triceps has published 68 position(s) at Lintberg.

TriFinance

TriFinance

Het is onze passie om mensen te laten groeien. Wij volgen de ambities van onze kandidaten op de voet om daarmee meer zekerheid te bieden voor een perfect fit voor de finance vacatures van onze klanten. 

TriFinance has published 26 position(s) at Lintberg.

ValueSelect | International Recruitment Solutions

ValueSelect | International Recruitment Solutions

ValueSelect is an International Recruitment Firm. We are focusing on the middle/high level positions. Positions Manager and below. We serve organisations with finding different kind of vacancies in different industries and different countries. With our network of International Recruitment Consultants we can serve you with specific industry or vacancy knowledge.

ValueSelect | International Recruitment Solutions has published 1 position(s) at Lintberg.

VBSearch

VBSearch

VBSearch is een gespecialiseerde dienstverlener, traditioneel in markten waar innovatie en vooruitgang centraal staan: High Tech, ICT Healthcare. Actief rondom (Executive) Senior Management, Business Sales & Marketing en Technology, levert VBSearch search services voor vast en interim.

VBSearch has published 6 position(s) at Lintberg.

Velde

Velde

Werving en selectie is mensenwerk. Onze consultants verzorgen solide trajecten met intensieve en verrassende gesprekken. Met een grote betrokkenheid voor zowel de opdrachtgever en de uitdagingen waar hij tegenaan loopt, als voor de kandidaat en zijn drijfveren en ambities, weten onze mensen steeds weer de beste match te maken. Onze core business: (internationaal) recruitment voor sales, management en directie functies.

View 9 position(s) of Velde that are currently published at Lintberg.

Velde has published 121 position(s) at Lintberg.

Via Logistics Professionals

Via Logistics Professionals

VIA Logistics Professionals brengt wegen samen in supply chain en logistiek. Wij zorgen ervoor dat precies de juiste werkgever en hoger opgeleide werknemer elkaar vinden. Als enige in onze branche bieden we zowel recruitment voor vast en tijdelijk werk als coaching, training & opleiding via onze eigen Academy.

Via Logistics Professionals has published 6 position(s) at Lintberg.

VITRU | International Executive Recruitment

VITRU | International Executive Recruitment

VITRU International Executive Recruitment helpt organisaties het beste executive talent te vinden. Met onze expertise in internationaal, zakelijk en commercieel executive recruitment zijn wij uw eerste keuze als het gaat om wervingsdiensten. Wij werven kandidaten op managementniveau voor verschillende industrieën en vakgebieden. Wij combineren onze kennis en ervaring om u in een efficiënt recruitmentproces te voorzien van geschikte kandidaten.

VITRU | International Executive Recruitment has published 1 position(s) at Lintberg.

Women In Sales

Women In Sales

Women in Sales gelooft in de kracht van vrouwelijke verkooptalenten. Wij bemiddelen en zetten vrouwelijke Sales Professionals in op ieder gebied: van Sales support tot hoger management, binnen iedere branche. Women in Sales streeft ernaar om de Sales wereld met iedere plaatsing meer divers te maken.

View 1 position(s) of Women In Sales that are currently published at Lintberg.

Women In Sales has published 80 position(s) at Lintberg.

Xanthic

Xanthic

Wij begeleiden, trainen en coachen senior Finance & Investment Management professionals in het vinden van een interessante vervolgpositie, permanent en/of interim. Xanthic richt zich op eindverantwoordelijke posities en zijn of haar direct reports.  Xanthic heeft voor verschillende nationale en internationale organisaties opdrachten vervuld. Veelal betreft het organisaties die in eigendom zijn van een investeringsmaatschappij, participatiemaatschappij, private equity, venture capitalist(s) en/of directeur groot aandeelhouder(s).

View 3 position(s) of Xanthic that are currently published at Lintberg.

Xanthic has published 9 position(s) at Lintberg.

YER

YER

YER is een internationaal arbeidsbemiddelingsbureau voor vaste en tijdelijke functies, gericht op professionals met een Bachelor-, Master- of PhD-titel. In Nederland hebben we 9 kantoren en daarnaast zijn we ook gevestigd in de Verenigde Staten. We zijn al sinds 1987 actief in de arbeidsbemiddeling en inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevende internationale speler voor de invulling van zowel tijdelijke als vaste functies.

YER has published 151 position(s) at Lintberg.

YER Executive

YER Executive

YER Executive is een specialistisch label binnen de YER Group B.V. Dit internationale werving en selectiebureau is al ruim 30 jaar marktleider in carrièrebegeleiding van hoogopgeleide professionals. Vanuit de 9 Nederlandse, en 3 Amerikaanse kantoren, richten de consultants zich exclusief op specialistische hbo- en wo-functies, management- en directieposities. Door deze exclusiviteit zijn de consultants een verlengstuk van hun opdrachtgevers. Samen met de specialisaties op verschillende vakgebieden, zijn de consultants dus altijd de ideale businesspartner voor kandidaat of werkgever. 

View 16 position(s) of YER Executive that are currently published at Lintberg.

YER Executive has published 21 position(s) at Lintberg.

YESS International Consultants

YESS International Consultants

Ons trackrecord in executive search toont aan dat YESS International Consultants hier al meer dan 25 jaar de juiste partner voor is. YESS is actief binnen vele dynamische markten en functiegebieden. Kenmerkend voor ons zoekproces is de transparante en gestructureerde aanpak. Daarbij staat onze kennis van de ontwikkelingen binnen uw organisatie en bedrijfstak centraal. Door de professionele betrokkenheid en onze aandacht voor persoonlijke vaardigheden wordt de ideale kandidaat snel geïdentificeerd.

YESS International Consultants has published 66 position(s) at Lintberg.

Your Recruitment Matters

Your Recruitment Matters

YRM is een enthousiaste en betrouwbare Business Partner op het gebied van Headhunting, Werving & Selectie, Corporate Recruitment en International Recruitment.  

Your Recruitment Matters has published 3 position(s) at Lintberg.