Headhunters & Executive Search firms at Lintberg

Below you will find an overview of headhunters that are part of the Lintberg network. Each listing contains information about the executive search firm and the € 100k+ positions they publish on Lintberg.

Are you a headhunter or working at an executive search firm? Get started with Lintberg to publish your senior positions for free and to be included in this listing!

227 Media

227 Media

227 Media is hét bureau in Executive Search, Recruitment en Interim Management voor Media-, Content- en Entertainment-bedrijven. Wij richten ons vooral op executive functies en professionals voor middle management niveau. Wij spreken uw taal en wij begrijpen wat een modern (media)bedrijf nodig heeft in een wereld waar digitaal dominant is. 

Meer

227 Media has published 23 position(s) at Lintberg.

AKOS

AKOS

Als werktuigbouwkundig ingenieursbureau is AKOS al sinds 1969 een gedegen partner voor de industrie. Door de unieke combinatie van ons ingenieursbureau met een gespecialiseerde recruitmentservice kunnen wij snel en flexibel inspelen op de groeiende vraag naar hoogwaardige technische kennis en capaciteit.

Meer

AKOS has published 1 position(s) at Lintberg.

Blooming Hill

Blooming Hill

Blooming Hill is een executive search en interim management bureau gespecialiseerd in het bemiddelen van financiële professionals op management- en directieniveau. Onze specifieke "finance" focus in combinatie met onze betrokkenheid, inhoudelijke kennis en ons netwerk zorgt voor een optimale match tussen kandidaat en werkgever. 

Meer

View 2 position(s) of Blooming Hill that are currently published at Lintberg.

Blooming Hill has published 35 position(s) at Lintberg.

Bridgewell

Bridgewell

Bridgewell is een boutique search en interim organisatie, opgericht in 2005 en in 2016 uitgeroepen tot een van de beste executive search bureaus van Nederland door Management Team. Wij helpen onze klanten bij het aantrekken van executives en professionals in de top van de arbeidsmarkt in de expertisegebieden Finance en Data Analytics. Vanaf tweede carriere stap tot en met Directie niveau. Met kantoren in Amsterdam en Eindhoven zijn wij altijd dichtbij.

Meer

View 1 position(s) of Bridgewell that are currently published at Lintberg.

Bridgewell has published 6 position(s) at Lintberg.

Buro

Buro

Buro bemiddelt hoger opgeleide kandidaten binnen het vakgebied Finance. Onze dienstverlening richt zich binnen dit vakgebied op vacatures op junior-, medior- en seniorniveau. Dit zijn professionals met enkele jaren werkervaring tot aan (senior) management- en directieposities. We richten ons hierbij zowel op het invullen van vaste functies door middel van werving & selectie als op het aandragen van interim-oplossingen voor tijdelijke opdrachten.

Meer

View 2 position(s) of Buro that are currently published at Lintberg.

Capita Selecta

Capita Selecta

Capita Selecta heeft ruim 15 jaar ervaring op het gebied van executive search in de Nederlandse markt. Wij zijn continu betrokken bij het invullen van key posities bij multinationals en markante lokale spelers. Met onze branchebrede kennis, hoge kwaliteitsstandaarden en focus op ontwikkeling van mensen en organisaties, onderscheiden wij ons succesvol in de markt. De strategische recruitment partnerships met onze cliënten zijn daarvan het resultaat. Capita Selecta heeft sinds enkele jaren een uitgebreid Talent Network waarin wij in continu contact staan met mid-career toptalent over hun carrièreontwikkeling. Wij vinden het daarom interessant èn leuk om deze expertise in te zetten voor de Stichting Sporttop en zo een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van Nederlands sporttalent.

Meer

Capita Selecta has published 7 position(s) at Lintberg.

Chemploy

Chemploy

Het is onze Passie: Verbinden van professionals en organisaties in de chemie, materialen, food en life sciences. Het creëren van chemie tussen mensen is wat ons drijft. Gelegen in het hart van de chemie en life sciences van Europa gebruiken wij onze technisch inhoudelijke achtergrond in de chemie & materialen voor het vervullen van posities bij onze opdrachtgevers.

Meer

View 1 position(s) of Chemploy that are currently published at Lintberg.

Corsten & Corsten

Corsten & Corsten

Corsten & Corsten is een bureau voor executive search, interim-management en mobiliteit. Wij ondersteunen en begeleiden organisaties op gedurfde en energieke wijze bij de invulling van sleutelposities. Corsten & Corsten wordt gevormd door Michiel en Wim Corsten, zoon en vader. Beiden met een sterke affiniteit met het maatschappelijk domein.

Meer

View 1 position(s) of Corsten & Corsten that are currently published at Lintberg.

Dux Nova

Dux Nova

Dux Nova richt zich op vernieuwing en is actief in werving en selectie binnen de bouwkolom. Wij bemiddelen directie, management en senior specialisten in bouw, vastgoed en infra. Wij werken voor verschillende opdrachtgevers in de keten, functiebreed omdat we geloven dat de juiste samenstelling van techniek / algemeen management / staf tot een optimaal resultaat leidt.

Meer

View 5 position(s) of Dux Nova that are currently published at Lintberg.

Dux Nova has published 75 position(s) at Lintberg.

Group020

Group020

GROUP020 “the executives network” richt zich op executive recruitment en bestaat uit een enthousiast en professioneel team. Wij zoeken naar de beste “match” tussen kandidaten en opdrachtgevers en werken daarvoor samen met een uitgebreid netwerk van Partners. Onze Partners zijn werkzaam in senior posities in het bedrijfsleven. Onze expertise is daardoor in veel branches bruikbaar en dit kenmerkt zich in onze benadering, namelijk “executives for executives”

Meer

Group020 has published 1 position(s) at Lintberg.

HAYS

HAYS

Bij Hays geloven we dat de juiste persoon een organisatie kan transformeren. De juiste baan geeft aan de andere kant veel energie en zorgt ervoor dat u elke dag met voldoening naar huis gaat. Als één van de grootste recruitment specialisten wereldwijd plaatsen wij gekwalificeerde kandidaten in vaste, tijdelijke, interim of contracting jobs.   

Meer

View 7 position(s) of HAYS that are currently published at Lintberg.

HAYS has published 76 position(s) at Lintberg.

Hoek Consultants

Hoek Consultants

Hoek Consultants aanvaardt en vervult sinds 1983 executive search opdrachten voor toonaangevende organisaties (variërend in grootte) die op zoek zijn naar de beste kandidaten in het topsegment. Wat onze opdrachtgevers met elkaar gemeen hebben is veelal een leidende positie in hun branche of discipline. Vaak hebben zij een continue behoefte aan talent voor sleutelfuncties. Alle management disciplines komen aan bod: algemeen, commercieel, techniek, human resources, financieel en operationeel.

Meer

Hoek Consultants has published 2 position(s) at Lintberg.

ISA Group

ISA Group

ISA GROUP is een netwerk organisatie van financial professionals (members). Wij geloven in de kracht van een netwerk van professionals die in zichzelf en anderen investeren, zij zijn namelijk succesvoller. Dat betekent dat u altijd kan beschikken over de beste professionals voor uw vraagstukken. Wij leveren Interim | Werving en Selectie | Consultancy | Talentmanagement dienstverlening aan opdrachtgevers door heel Nederland, in zowel profit en non-profit organisaties.

Meer

ISA Group has published 4 position(s) at Lintberg.

Jurczik DeBlauw

Jurczik DeBlauw

Jurczik DeBlauw is een executive search en interim management bureau voor topfuncties in de industrie, energie en technologie sector. Zowel voor vaste als interim-aanstellingen. Nationaal als internationaal. Wij bemiddelen professionals op senior, management en directieniveau voor uiteenlopende organisaties. Denk hierbij aan multinationals of overheidsinstellingen. Maar ook familiebedrijven en start-ups helpen wij bij het invullen van hun vacatures.

Meer

View 6 position(s) of Jurczik DeBlauw that are currently published at Lintberg.

Jurczik DeBlauw has published 18 position(s) at Lintberg.

Kienbaum

Kienbaum

Wij zijn een Duits, innovatief familiebedrijf met 32 kantoren in 18 landen. In de ruim 20 jaar dat Kienbaum actief is op de Nederlandse markt, hebben we langlopende samenwerkingsverbanden opgebouwd met small tot large-sized multinationals, familiebedrijven, Venture Capital/Private Equity (VC/PE) en digitale start-ups.   Wij werken toegewijd aan het succes van uzelf en uw organisatie, voortbouwend op vertrouwensrelaties en ondersteund door onze internationale expertisenetwerken.  

Meer

View 4 position(s) of Kienbaum that are currently published at Lintberg.

Kienbaum has published 148 position(s) at Lintberg.

LegalMatch

LegalMatch

LegalMatch is een gespecialiseerde intermediair die zich richt op de bemiddeling van ervaren juristen (minimaal 6 jaar ervaring tot en met CLO) en advocaten (ervaren medewerkers tot en met partners), zowel voor vaste als interim posities. Opdrachten worden uitgevoerd binnen financiële instellingen, het bedrijfsleven, de (semi)overheid en de advocatuur.

Meer

LegalMatch has published 4 position(s) at Lintberg.

Lens

Lens

We vinden bij Lens best veel talent, in branches die niet direct met elkaar te maken hebben: bouw, insurance, FMCG... we voelen ons eigenlijk thuis in elk vakgebied waar mensen andere mensen nodig hebben om te slagen. En dat geldt eigenlijk... overal. Bij Lens laten we talenten opbloeien en organisaties groeien. Wij zoeken professionals die hun taken naar hun hand zetten en zichzelf laten vormen door hun wekr.  Gevestigd in Amsterdam, werft Lens voor posities op management- en expertniveau binnen de branches Healthcare & Life Sciences, Finance & Risk en NGO. Probeer Lens en ervaar wie wij vinden.

Meer

View 2 position(s) of Lens that are currently published at Lintberg.

Lens has published 5 position(s) at Lintberg.

Luke Recruitment

Luke Recruitment

In de wereld van Luke begint een succesvolle match met een inspirerende ontmoeting. Natuurlijk is bij een eerste ontmoeting die klik heel belangrijk. Maar bij Luke hebben we de ervaring om verder te kijken. We garanderen opdrachtgevers aan beter talent te helpen door onze eigenwijze methodische selectie. De consultants van Luke zijn thuis in verschillende specialistische bedrijfssectoren: Agri- & Food Business, Retail, Professional Services en Technologie&ICT. 

Meer

View 2 position(s) of Luke Recruitment that are currently published at Lintberg.

martinwardanderson

martinwardanderson

Martin Ward Anderson, onderdeel van Randstad Holding, is specialist op het gebied van werving en selectie van zowel vaste als interim financiële professionals. De organisatie is met haar internationale netwerk actief vanuit Groot-Brittannië en Nederland (Amsterdam en Rotterdam). Martin Ward Anderson is actief in uiteenlopende sectoren zoals commerce & industry, banking & financial services en tax & treasury.

Meer

martinwardanderson has published 15 position(s) at Lintberg.

Mercuri Urval

Mercuri Urval

Wereldwijd actief in meer dan 50 landen is Mercuri Urval een onafhankelijke adviespartner op het gebied van Executive Search, Professional Recruitment en Talent en Leadership. Met onze 3 locaties in Nederland zijn we altijd bij u in de buurt – Amersfoort, Eindhoven en Rotterdam.

Meer

View 1 position(s) of Mercuri Urval that are currently published at Lintberg.

Mercuri Urval has published 112 position(s) at Lintberg.

mPloyed

mPloyed

mPloyed focust op het invullen van vaste & interim posities binnen de financial audit, operational audit, IT audit en risk management. Onze kracht zit in ons uitstekende netwerk op partner/directie niveau van gerenommeerde bedrijven. Bij mPloyed sta je, als kandidaat en professional, centraal. Jouw ambitie, persoonlijke wensen en mogelijkheden vormen de basis voor een vertrouwelijke introductie bij onze opdrachtgever(s).

Meer

View 3 position(s) of mPloyed that are currently published at Lintberg.

mPloyed has published 27 position(s) at Lintberg.

MY Recruitment

MY Recruitment

MY Recruitment is uw specialist op het gebied van Werving & Selectie, voor hoogopgeleide professionals in de Food, Feed, Chemie en Biotech markt. Naast ons uitgebreide netwerk, maken we gebruik van direct en executive search als werkwijze. Dankzij onze uitgebreide ervaring en diepgaande marktkennis begrijpen we wat een organisatie zoekt in een kandidaat en andersom. We werven Internationaal met als hoofdmarkt de Benelux.  

Meer

View 1 position(s) of MY Recruitment that are currently published at Lintberg.

MY Recruitment has published 1 position(s) at Lintberg.

Ocean Recruitment

Ocean Recruitment

Ocean Recruitment is a professional recruitment company specialized in the chemical and raw materials industry. We have clients around the world. Our role in chemical job recruitment is to be a professional intermediate. Always searching for qualified candidates. Either to propose a specific present job search or for future opportunities. Within the chemical industry we focus on the following function groups: General Management, Procurement & Supply Chain, Research & Development (R&D), Sales & Marketing, Safety, Health, Environment & Quality (SHEQ).

Meer

View 2 position(s) of Ocean Recruitment that are currently published at Lintberg.

Ocean Recruitment has published 9 position(s) at Lintberg.

PPM Select

PPM Select

PPM Select is een bureau gespecialiseerd in Executive Search & Interim Solutions voor de technische sector. We zijn actief in de sectoren Machinebouw, Offshore, Scheepsbouw en Industrie. Door ons specialisme, netwerk en kennis van de markt zijn we de ideale partner bij de invulling van lastig vervulbare en complexe engineering en management functies op HBO en WO niveau. Onze consultants zijn zeer ervaren en beschikken over een groot netwerk in de technische sector. Vanuit ons kantoor in Krimpen a/d IJssel werken we landelijk.

Meer

View 1 position(s) of PPM Select that are currently published at Lintberg.

QTC Recruitment

QTC Recruitment

QTC Recruitment is a reliable recruitment partner, specialising in search and selection of professionals in the life sciences industry. We provide tailored services all over Europe, offering a search proposal to find specialised candidates for demanding positions in a competitive labour market. Through decades of experience in life sciences recruitment, we have developed an extensive network of leading employers and specialists in Europe. Our goal is to make both clients and candidates happy with a new job opportunity or a matching specialist through our reliable, transparent, and personal way of doing business. QTC is all about making a difference for you on Quality, Time, and Cost.

Meer

View 7 position(s) of QTC Recruitment that are currently published at Lintberg.

QTC Recruitment has published 8 position(s) at Lintberg.

Quaestus Executive Leadership

Quaestus Executive Leadership

Quaestus is gespecialiseerd in Executive Leadership en heeft een breed aanbod van diensten in Consulting, Executive Search en Leadership Development. Onze missie is het ontwikkelen van een Secure Base bij Raden van Bestuur en directie- en managementteams, met als doel het stimuleren van innovatie en exponentiële groei.

Meer

View 12 position(s) of Quaestus Executive Leadership that are currently published at Lintberg.

Quaestus Executive Leadership has published 463 position(s) at Lintberg.

R3CRUIT

R3CRUIT

R3CRUIT is ùw partner voor de werving en selectie van tijdelijk en vast hoger geschoold personeel. R3CRUIT heeft jarenlange ervaring in de arbeidsbemiddeling in de regio Zuid-Holland en kent alle relevante sectoren en bedrijven in de regio van binnen en buiten. De buitengewoon intensieve samenwerking tussen klant, kandidaat en R3CRUIT garandeert succes. 

Meer

R3CRUIT has published 2 position(s) at Lintberg.

Salesrecruiters

Salesrecruiters

Salesrecruiters vindt voor haar opdrachtgevers beginnende sales potentials tot ervaren Sales Directeuren. En alles wat daar tussen zit. Retail verkoop medewerkers, telesales, accountmanagers, key accountmanagers, Sales Managers. Als het maar sales is. Voor posities op directieniveau hebben we een executive sales recruitment dienstverlening waar de Partners zich mee bezig houden.

Meer

View 8 position(s) of Salesrecruiters that are currently published at Lintberg.

Salesrecruiters has published 20 position(s) at Lintberg.

Solid Recruitment

Solid Recruitment

Solid Recruitment is hét werving & selectiebureau gespecialiseerd in Vastgoedprofessionals. Opgericht in 2003 zijn wij toonaangevend in werving & selectie, detachering en executive search voor vastgoedfuncties op overwegend HBO- en academisch niveau. Als marktleider in Nederland kunnen wij putten uit een ongeëvenaard netwerk van opdrachtgevers en vastgoedprofessionals.

Meer

View 3 position(s) of Solid Recruitment that are currently published at Lintberg.

Solid Recruitment has published 20 position(s) at Lintberg.

Squad Recruitment

Squad Recruitment

Search, qualify and deliver: dit is de essentie van onze dienstverlening voor onze klanten. We leveren steeds de best mogelijke kandidaten voor commerciële- en management vacatures, nationaal en internationaal. Daarbij gaan we te werk volgens een zeer transparante werkwijze zodat onze klant steeds op de hoogte is van onze vorderingen. We maken gebruik van verschillende kanalen en werken uitsluitend pro-actief in de zoektocht naar de beste kandidaten. Onze kernwaarden zijn steeds de basis van onze dienstverlening. Werkgevers en kandidaten worden tegemoet getreden met deze kernwaarden. Integer, scherp, helder, transparant en direct.

Meer

Squad Recruitment has published 1 position(s) at Lintberg.

Talent Performance

Talent Performance

Talent Performance helpt bij het invullen van sleutelposities op strategisch en tactisch niveau in uw organisatie. Daartoe behoort ook de werving en selectie van kandidaten voor toezichthoudende functies. Wij werken voor bedrijven en instellingen in uiteenlopende branches. Voor het vinden van de juiste kandidaten wordt gebruik gemaakt van het uitgebreide netwerk en de databank waarover Talent Performance beschikt. 

Meer

View 2 position(s) of Talent Performance that are currently published at Lintberg.

Talent Performance has published 30 position(s) at Lintberg.

Triceps

Triceps

Triceps-consultants graven diep en bogen daarbij op brede eigen managementervaring én enorme expertise in search. Vervolgens heeft Triceps een indrukwekkend netwerk om in te zetten bij haar selectie. Hier betalen senioriteit en zorgvuldig bouwen aan een netwerk zich uit. Zoeken wordt vinden en daar houdt het niet op. Ook de inwerkperiode begeleiden wij intensief. 

Meer

View 3 position(s) of Triceps that are currently published at Lintberg.

Triceps has published 56 position(s) at Lintberg.

ValueSelect | International Recruitment Solutions

ValueSelect | International Recruitment Solutions

ValueSelect is an International Recruitment Firm. We are focusing on the middle/high level positions. Positions Manager and below. We serve organisations with finding different kind of vacancies in different industries and different countries. With our network of International Recruitment Consultants we can serve you with specific industry or vacancy knowledge.

Meer

View 1 position(s) of ValueSelect | International Recruitment Solutions that are currently published at Lintberg.

VBSearch

VBSearch

VBSearch is een gespecialiseerde dienstverlener, traditioneel in markten waar innovatie en vooruitgang centraal staan: High Tech, ICT Healthcare. Actief rondom (Executive) Senior Management, Business Sales & Marketing en Technology, levert VBSearch search services voor vast en interim.

Meer

VBSearch has published 6 position(s) at Lintberg.

Velde Groep

Velde Groep

Werving en selectie is mensenwerk. Onze consultants verzorgen solide trajecten met intensieve en verrassende gesprekken. Met een grote betrokkenheid voor zowel de opdrachtgever en de uitdagingen waar hij tegenaan loopt, als voor de kandidaat en zijn drijfveren en ambities, weten onze mensen steeds weer de beste match te maken. Onze core business: (internationaal) recruitment voor sales, management en directie functies.

Meer

View 12 position(s) of Velde Groep that are currently published at Lintberg.

Velde Groep has published 47 position(s) at Lintberg.

Women In Sales

Women In Sales

Women in Sales gelooft in de kracht van vrouwelijke verkooptalenten. Wij bemiddelen en zetten vrouwelijke Sales Professionals in op ieder gebied: van Sales support tot hoger management, binnen iedere branche. Women in Sales streeft ernaar om de Sales wereld met iedere plaatsing meer divers te maken.

Meer

View 3 position(s) of Women In Sales that are currently published at Lintberg.

Women In Sales has published 50 position(s) at Lintberg.

YER

YER

YER is een internationaal arbeidsbemiddelingsbureau voor vaste en tijdelijke functies, gericht op professionals met een Bachelor-, Master- of PhD-titel. In Nederland hebben we 9 kantoren en daarnaast zijn we ook gevestigd in de Verenigde Staten. We zijn al sinds 1987 actief in de arbeidsbemiddeling en inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevende internationale speler voor de invulling van zowel tijdelijke als vaste functies.

Meer

View 8 position(s) of YER that are currently published at Lintberg.

YER has published 52 position(s) at Lintberg.